Her er den forsvunne mannen med passordene til SOS Rasismes medlemsregister

Spiller sjakk på Facebook og følger Dagbladets dekning av saken, mens kollegaen forteller at han er umulig å få tak i.

SJAKKSPILLER: De tre postene på Stokkes åpne profil viser at han spiller sjakk på Facebook, følger dekningen av medlemsjukssaken og har vært en tur for å se på ei ferje et sted i Vestlandets flotte skjærgård. Men kollegaene får ikke tak i ham, slik at han kan lage en print av medlemslistene for 2005 og 2006, slik Haugaland tingrett krever. Faksimile: Facebook
SJAKKSPILLER: De tre postene på Stokkes åpne profil viser at han spiller sjakk på Facebook, følger dekningen av medlemsjukssaken og har vært en tur for å se på ei ferje et sted i Vestlandets flotte skjærgård. Men kollegaene får ikke tak i ham, slik at han kan lage en print av medlemslistene for 2005 og 2006, slik Haugaland tingrett krever. Faksimile: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Saken om medlemsjuks, der Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) anklager SOS Rasisme for å bevisst ha rapportert inn altfor mange medlemmer for å hente ut mer pengestøtte, går i Haugaland tingrett for fjerde dagen.

- Har ikke koden Etter en begjæring i går fra LNUs advokat Steffen Brandstad beordret tingrettsdommer Svein Åge Skålnes i morges den saksøkte organisasjonen SOS Rasisme til å legge fram ytterligere medlemslister.- SOS Rasisme pålegges straks å legge fram medlemslistene for 2005 og 2006 som bevis i saken, sa Skålnes.

Dette betyr at rundt 80 000 nye oppføringer av medlemmer dras rett inn i det som er Norges-historiens største sak om medlemsjuks. De allerede framlagte listene for 2007 og 2008 har avslørt et stort omfang av falske identiteter og feilførte medlemmer, ifølge LNU.

Ikke fått kontakt SOS Rasismes representant i retten, daglig leder Kjell Gunnar Larsen, nektet for at det var mulig å legge fram medlemslistene for tingretten umiddelbart, fordi den ansvarlige ikke har vært mulig å få tak i. Det er mangeårig ansatt og nær bekjent av Larsen, Bjarne Stokke, som har hatt det praktiske arbeidet med å oppdatere medlemslistene i flere år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer