Her er det kriminelle nettverket

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Mr. X» (47), siktet og varetektsfengslet: Fikk 10000 kroner i bot i forbindelse med ranet av DNBs tellesentral på Løren i Oslo i 2000. Grunnlegger av en spionasjebutikk i Oslo.

«Spionasjebutikkeieren» (29), siktet og varetektsfengslet: Overtok spionasjefirmaet til «Mr. X». Tilknytning til den såkalte Tveita-gjengen. Tilhørte en spesialenhet i kavaleriet.

«Mesterhjernen» (28), siktet, ikke pågrepet: Skal være lynende intelligent. Forretningspartner med flere i hiphopmiljøet.

«Eksjugoslaven» (24), siktet, ikke pågrepet: Domfelt fire ganger. Siktet for medvirkning til ranet mot Postens brevsentral i Oslo. Kjenning av personer med tilknytning til hiphopmiljøet.

«Skyggen» (38), siktet, ikke pågrepet: Trailersjåfør, opprinnelig fra Hedmark. Er knyttet til flere ran. Blir beskrevet som en forkledningsmester. Kjenning av «Mr. X».

Svenske statsborgere med albansk opprinnelse som er siktet: 27-åring fra Göteborg, som sier han har alibi ransdagen. 30-åring fra Göteborg, hevder også at han har alibi. 23-åring fra Göteborg. Innrømmer at han var i Stavanger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer