Internett-sensasjon:  Arrestasjonsbildene av Alysa Bathrick har skapt bølger på internett. Nå er hun arrestert for andre gang. Foto: Wake County
Internett-sensasjon: Arrestasjonsbildene av Alysa Bathrick har skapt bølger på internett. Nå er hun arrestert for andre gang. Foto: Wake CountyVis mer

Her er det kvinnelige motstykket til «kjekkas-skurken»

Arrestert nok en gang

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Alysa Bathrick ble arrestert for første gang skapte hun solide bølger på internett. Mang en viral Don Juan meldte seg til tjeneste og jenta fra Nord-Carolina ble raskt døpt «The cute mugshot girl» - en tittel inspirert av den notoriske forbryteren Jeremy Meeks. 

Den trettién år gamle mannen fra California ble berømt for sitt gode utseende etter at det lokale politikammeret la ut et bilde av han ifjor.

Nasket fra butikk
Der Meeks kan vente seg flust med modelljobber når han kommer ut av fengselet, bærer det tilbake i fengslet nok en gang for Alysa Bathrick. Denne gangen for å ha nasket fra en butikk i Raleigh.

Ikke like god oppfølger
Riktignok er både forbrytelsen og mug-shot bildet noe mindre iøyenfallende enn forrige gang, i hvertfall hvis en skal tro amerikanske medier.

- Hun ser bra ut på sine nye mugshots, men de mangler den uimotståelige sjarmen og det fandeninvoldske ansiktsuttrykket fra hennes tidligere arbeid, melder Gawker.com.

Twitret egen arrestasjon
Arbeidet den amerikanske nettsiden refererer til skjedde etter at Bathrick solgte legemidler på resept, for så å twitre om det i ettertid.
- Xanax, homie, skrev amerikanerinnen den gang under hennes eget mugshot, trolig til hevede øyenbryn fra bekjente, og til stor applaus for internett-publikummet. 
Denne gangen har det vært relativt stille fra hennes kant, men i etterkant av arrestasjonen retweetet hun denne meldingen.


Fornekter seg ikke:  Alysa Bathrick lar seg ikke kue av politiet i Nord-Carolina.
Fornekter seg ikke: Alysa Bathrick lar seg ikke kue av politiet i Nord-Carolina. Vis mer