PÅ FLUKT: Politiet mistenker at denne mannen står bak maratonbombene mandag. Bildet er tatt i natt, amerikansk tid. Foto: Boston Police Department / Reuters / NTB Scanpix
PÅ FLUKT: Politiet mistenker at denne mannen står bak maratonbombene mandag. Bildet er tatt i natt, amerikansk tid. Foto: Boston Police Department / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Her er det siste bildet av den mistenkte - tatt i natt

Politiet gjennomsøker nå området hvor de mener han befinner seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har nå frigitt et nytt bilde av den mistenke i Boston-bombingen som er på frifot.

Det var politisjef i Boston, Edward Davis, som la ut bildet på Twitter. Bildet skal ha blitt tatt i natt, amerikansk tid, da den mistenkte ranet en 7-Eleven-butikk.

Politiet har nå omringet rundt 20 kvartaler i bydelen Watertown som de skal gjennomsøke. De mener den mistenkte befinner seg innenfor dette området.

Dør til dør Politiet går fra dør til dør i området, men tar seg foreløpig ikke inn i alle hus der de ikke får svar, ifølge reportere på stedet.

Politiet har kjørt busser inn i området for å evakuere beboerene. Den mistenkte omtales som bevæpnet og farlig, og politiet ber folk i området om å holde seg innendørs.

- Han er bevæpnet og farlig. Lukk bare opp døra for en politimann som kan identifisere seg, oppfordrer politiet.

- Vi tror han er en terrorist, vi mener han er der ute for å drepe folk, sier politisjef Ed Davis om mannen som er på flukt.

Døde på sykehus Politiet gikk i går kveld ut med bilder av de to mistenkte. Klokka 04.30, norsk tid, ble en politimann skutt ved campusområdet til universitetet MIT i Cambridge utenfor Boston.

En påfølgende bilkapring inne på campus ledet til en jakt på gjerningsmennene i Watertown, rundt sju kilometer fra åstedet for skytingen.

De to mennene kastet eksplosiver mot politiet og det oppstod en skuddveksling.

En av mennene ble pågrepet, mens den andre slapp unna. Den pågrepne ble skadd i skuddvekslingen, og ble fraktet til sykehus. Politisjefen i Boston bekrefter at den mistenkte senere døde på sykehuset.