Her er det siste bildet av Dung (22)

Politiet setter igang en ny dør-til-døraksjon etter nytt tips i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bildet som ble offentliggjort av politiet på en pressekonferanse i dag, er det siste sikre bildet av Thi Phung Dung Tran Larsen. Bildet er fra en overvåkingsvideo fra Sparebanken Vest Loddefjord der Phoung Dung Tran Larsen (22) tar ut et større pengebeløp sammen med sin ektemann 1.juni.

Tobarnsmoren ble sist sett 23. juni, det var også sist mobiltelefonen hennes ble brukt.

- At telefonen ikke har vært brukt etter 23. juni, synes vi er spesielt. Ikke minst fordi hun nettopp var kommet hjem med en nyfødt baby. Det ville da være naturlig å spre det glade budskapet, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold i Hordaland politidistrikt til NTB.

Dør-til-døraksjon

I dag setter politiet igang en ny dør-til-døraksjon i nabolaget hennes etter at de har fått et nytt tips i saken.

- Det dreier seg om en interesant observasjon av noen naboer som vi vil følge opp rundt den 23. juni, sier politiinspektør Tore Salvesen til BA.no.

Mobiltipset irrelevant

25. juli prøvde en ukjent person å opprette et mobilabonnement i Dungs navn, fem dager etter at hun ble meldt savnet av ektemannen.

TAR UT PENGER: Bildet er fra en overvåkingsvideo fra Sparebanken Vest Loddefjord der Phoung Dung Tran Larsen (22) tar ut et større pengebeløp sammen med sin ektemann 1.juni. Foto: Politiet
TAR UT PENGER: Bildet er fra en overvåkingsvideo fra Sparebanken Vest Loddefjord der Phoung Dung Tran Larsen (22) tar ut et større pengebeløp sammen med sin ektemann 1.juni. Foto: Politiet Vis mer

Forhandleren oppga Larsens riktige navn, rett fødselsdato og år, men feil måned. Feilen førte til at det ikke lot seg gjøre å opprette abonnementet. Politietterforskerne startet en omfattende jakt på å finne fram til hvilken forhandler det ble ringt fra. Nå er mobilsporet sjekket ut.

- Mobilsporet er sjekket helt ut av saken og er helt irrelevant, det er alt jeg ønsker å si om denne saken, sier Salvesen.