Her er det tragiske beviset

Bilder av smadrede vrakdeler fra AF447 offentliggjort i kveld.

SMADRET: Delene av flyet som er funnet tyder på at flykroppen har voldsomme skader. Foto: AFP / SCANPIX
SMADRET: Delene av flyet som er funnet tyder på at flykroppen har voldsomme skader. Foto: AFP / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den brasilianske fregatten «Constituicao» hentet i dag opp flere vrakrester fra Atlanterhavet. Blant dem er en del av flykroppen med den umiskjennelige Air France-logoen.

Tidligere i dag ble fire døde mennesker hentet opp av sjøen av brasilianske fartøy og et fransk helikopter i samme område. Søndag kveld har flere omkomne blitt hentet opp, og til sammen er nå 17 personer funnet omkommet.

Samtidig er et ukjent antall omkomne og vrakrester observert fra lufta, men brasilianske myndigheter går ikke ut med detaljer om funnene før de er hentet opp fra sjøen. Det er policyen etter at letemannskapene tidligere denne uka fikk krass kritikk for å ha offentliggjort funn som viste seg å ikke ha noe med flyet å gjøre.Men de siste to dagene har all tvil blitt feid til side. Flight AF447 har på en eller annen måte blitt nærmest fullstendig smadret, og ingen av de 228 menneskene om bord kan være i live.

- Vi navigerer nå gjennom en sjø av vrakrester, sier kaptein Giucemar Tabosa Cardosa i den brasilianske marinen, ifølge nyhetsbyrpet AP.

De største funnene av vrakrester og omkomne er gjort omlag 70 kilometer fra stedet der katastrofeflyet via satellitt sendte ut en rekke automatiske feilmeldinger om svikt i elektriske systemer og lufttrykksfall i kabinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer