- Her er ditt 16. barn

Denne nyfødte krabaten er det sekstende barnet til en Oslo-mann i 40-åra. Han har ikke selv sett det. Han har som hobby å befrukte kvinner han møter på byen. Nå advarer barnets mor mot den virile sædsprederen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Lise» har nettopp født mannens 16. barn. Hun forteller sin historie for å advare andre kvinner mot å være godtroende og la seg lokke til sengs av sjarmerende og uansvarlige casanovaer. Selv har hun bitter erfaring med en Oslo-mann i 40-årene.

- Kronisk utro

- Han er utstoppelig, kronisk utro og manisk på jakt etter kvinner, sier «Lise».
For henne startet forholdet som en sommerflørt på byen.

- En stund etter første møte sa han at han ønsket å få barn med meg, slik at han kunne få beholde meg for resten av livet. I begynnelsen trodde jeg ikke at han mente alvor, at det hele bare var en spøk, forteller «Lise».

Hun var forelsket og ble etter hvert gravid. Etter hvert begynte hun å gjennomskue mannens evige trang til å sjekke opp kvinner med det formål å få barn med dem.

- Jeg fikk kjennskap til stadig flere av hans barn og kvinner. Mens jeg var gravid, fortalte han meg skadefro om nyfødte barn som han var far til. Til slutt greide jeg ikke mer, jeg forsto at oppførselen ikke kunne være normal, sier «Lise».

I dag har hun brutt kontakten med mannen.

- Jeg vil kalle ham følelsesmessig avstumpet. Han kan være hyggelig, for i neste sekund å forandre oppførselen. På mange måter er han en dobbeltperson, sier «Lise».

Hobby-befrukter

- Etter hvert skjønte jeg at det bare er en hobby å få barn med mest mulig kvinner. Han kaller det selv for «hobbyen min». Han snakker om «stammemerker» som han kan se igjen i barna sine og mener at hans barn blir spesielt pene og intelligente. Det er bare helt sykt, sier «Lise».

Hun forteller at mannen sjekker opp kvinner på barer og utestedet i Oslo.

Ifølge henne har han er forkjærlighet for blonde kvinner med former, men det er ikke alltid like viktig dersom han kan se en kommende mor i kvinnene han møter. Mannen har også gitt sæd til lesbiske kvinner og skal ha barn med flere ugifte kvinner i 40-årene. I tillegg skal han gå via kontaktannonser.

Dagbladet har vært i kontakt med flere av mødrene.

Uten prevensjon

- Når han har fått kvinner forelsket, så vet han at de vil bli gravide før eller seinere, særlig fordi han velger ut dem som ikke bruker fast prevensjon. Han psyker ned kvinner, som etter hvert står i fare for å bli hjernevasket av ham, forteller «Lise».

Etter at hun var blitt gravid, begynte mannen å bry seg mindre og mindre. En gang de var ute sammen mens «Lise» var gravid, fortalte han hensynsløst, i andres påhør, at en annen kvinne nettopp hadde født hans barn.

Hun synes det er rått at hans barn fødes på rad og rekke.

Han har barn med minst 12 kvinner, noen av dem har han flere enn ett med. Og etter det Dagbladet vet, skal han få enda flere arvinger i løpet av sommeren.

Bryr seg ikke

- Hvorfor skal han sette så mange barn til verden når han ikke bryr seg om dem? Mange er han ikke interessert i å holde kontakten med, sier «Lise».

Hun understreker at det er lett å bli overrumplet av mannen, som er meget veltalende og intens.

- Han kan snakke folk i senk og skru på sjarmen når det passer ham. Det tar en stund før man gjennomskuer ham. Følelsesmessig er mannen helt kald, selv om han kan late som om han er omtenksom og kjærlig, sier «Lise».

SØNN: Dette er det yngste av barna til 16-barnsfaren. Faren har ikke brydd seg med å ta kontakt etter fødselen.