Her er Frp's nye valgkampvideo

Frp's egen Band Aid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BØ I TELEMARK (Dagbladet.no): Fremskrittspartiet presenterer sin flunkende nye valgkampvideo i dag.

I en Band Aid-variant, framfører Liv Marit Wedvik, Stephen Ackles, Ole Ivars og Trine Rein Fremskrittsparti-hymnen «Fremtiden i dag» som tidligere i år ble komponert av tidligere A1-medlem Christian Ingebrigtsen.

Tar opp kampenFrp tar dermed opp sangkampen med Arbeiderpartiet. Tidligere i vår fikk statsminister Jens Stoltenberg støtte fra Kurt Nilsen og manager Jan Fredrik Karlsen.

Frp har denne uka samlet over tusen mennesker til Valgcamp i Bø i Telemark, med aktiviteter, show og politisk skolering på programmet.

Alle artistene som er med på videoen har også opptrådt på arrangementer under familieleiren.

Politisk aktive musikereStephen Ackles har i en årrekke støttet partiet aktivt, og har ved flere anledninger bidratt musikalsk for Fremskrittspartiet. Melodiansvarlig og bassist William Kristoffersen i Ole Ivars sitter som vararepresentant Eidsvolls kommunestyre.

- Det var morsomt å spille inn, sier artisten, selv om han neppe ville fremført låten på en av sine egne konserter. - Det er en typisk valgkampsang som har en misjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer