Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Her er Hagens eget klimapanel

Den pensjonerte matforskeren Trygve Eklund leder klimanettverket Carl I. Hagen viser til når han angriper Cicero og FNs klimapanel.

KLIMASKEPTIKER: I et innlegg i Dagbladet i november, og seinere i en rekke andre medier, har Carl I. Hagen vist til forskere og andre fagkyndige som mener at verden er i ferd med å la seg bedra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLIMASKEPTIKER: I et innlegg i Dagbladet i november, og seinere i en rekke andre medier, har Carl I. Hagen vist til forskere og andre fagkyndige som mener at verden er i ferd med å la seg bedra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

I relanseringen av seg selv som rikspolitiker har Frp-veteran Carl I. Hagen gjort kampen mot det såkalte klimabedraget til en av sine hjertesaker. I et innlegg i Dagbladet i november, og senere i en rekke andre medier, har Hagen vist til forskere og andre fagkyndige som mener at verden er i ferd med å la seg bedra. Landets presumtivt fremste klima-ekspertise, har ikke tillit hos Frp-nestoren. Han mener forskningsstiftelsen Cicero ved Universitetet i Oslo er «kjøpt og betalt».

- Ikke halvsenile

I Norge er det miljøet rundt organisasjonen Klimarealistene som er drivkraften i klimaskepsisen. Både i Dagbladet, og i en debatt med Ciceros Bjørn Hallvard Samset i «Dagsnytt atten» på NRK, henviste Hagen til organisasjonen, som ledes av den pensjonerte biologen og matforskeren Trygve Eklund.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?