Her er Harald Eias Nobel-stunt

Sjokkartet møte med Oslo og Nobelprisutdelingen for reporteren fra Brønnøysunds Avis.

PÅ OSLO-TUR: Harald Eia «på jobb» for Brønnøysunds Avis under Nobelprisutdelingen. I bakgrunnen: Demonstanter som støtter prisvinner Liu Xiabo. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
PÅ OSLO-TUR: Harald Eia «på jobb» for Brønnøysunds Avis under Nobelprisutdelingen. I bakgrunnen: Demonstanter som støtter prisvinner Liu Xiabo. Foto: Nina Hansen/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I neste Storbynatt med Bård og Harald på NRK1, kan du se reporteren fra Brønnysunds Avis dekke Nobelprisutdelingen i Oslo.

- Ideen er vel å skildre et litt sjokkartet møte med hovedstaden og storpolitikken for en reporter som i sin journalistiske lokalavishverdag er mer opptatt av å finne merkelige mønstre i snøen, og greiner som har falt av trær, sier Harald Eia til Dagbladet.

- Kan du røpe hva reporteren vinkler sin Nobel-sak på?

- Nei, det må forbli en hemmelighet, og vi får se hvor morsomt vi kan få det til å bli. Men; det er liten tvil om at reporteren etter sitt møte med storbyen og storpolitikken, stiller noen eksistensielle spørsmål om jobben sin: Er alt jeg holder på med til daglig forgjeves? Eller er konklusjonen: Borte bra, hjemme best?

- På tirsdag kan dere se resultatet, sier Eia.

 

 

JAKTER BLINKSKUDD: Harald Eia stunter utsendt resporter fra Brønnysunds Avis. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
JAKTER BLINKSKUDD: Harald Eia stunter utsendt resporter fra Brønnysunds Avis. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer