Sentralbanksjef:

Her er hele CV-en til Ida Wolden Bache

Hun gikk ikke rett fra forskningsassistent til visesentralbanksjef, slik man kunne få inntrykk av på Dagsrevyen. Men det kom fram mer i sendingen om Ida Wolden Baches bakgrunn enn på skjermbildet som nå spres i sosiale medier.

Hvem er best egnet til å bli sentralbanksjef? spurte NRK Dagsrevyen og sammenlignet CV-ene til Ida Wolden Bache og Jens Stoltenberg. Nå får statskanalen kritikk for ikke å ha tatt med flere av Wolden Baches tunge stillinger. Skjermbilde: NRK
Hvem er best egnet til å bli sentralbanksjef? spurte NRK Dagsrevyen og sammenlignet CV-ene til Ida Wolden Bache og Jens Stoltenberg. Nå får statskanalen kritikk for ikke å ha tatt med flere av Wolden Baches tunge stillinger. Skjermbilde: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer