Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er hytta Forsvaret gransker

Denne hytta i Hemsedal er sentral i granskningen av Atle Torbjørn Karlsvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HEMSEDAL (Dagbladet): Karlsviks hytte ligger svært sentralt nær skisenteret på Hemsedal.

Hytta skal, ifølge kilder, ha blitt leid ut til et utleiefirma.

Deretter skal Karlsvik har leid hytta tilbake som sjef for Sjøkrigsskolen. Atle Torbjørn Karlsvik kjøpte hytta høsten 2002.

Dette er de øvrige hovedpunktene Karlsvik nå granskes for:  En regning på 30 000 kroner knyttet til feiringen av sin kones 40-årsdag i Bergen er en del av Forsvarets undersøkelser.  Ifølge sentralt plasserte kilder er også regninger for mat og drikke fra middager med tidligere forsvarsminister Kristin Krohn Devold i Bergen i søkelyset. Forsvaret gransker også økonomiske avtaler Karlsvik gjorde på vegne av Forsvaret med firmaet som kona jobber i, og med idrettslag der nær familie er medlemmer.

 Karlsvik granskes også for å ha feriert i Karibia på Forsvarets regning i forbindelse med et tjenesteoppdrag.

 HYTTEBRÅK: Forsvaret gransker nå om Atle Torbjørn Karlsvik har leid ut sine egen hytte i Hemsedal til et utleiefirma - for så å leie den tilbake som sjef for Sjøkrigsskolen. Foto: Sveinung Uddu Ystad
HYTTEBRÅK: Forsvaret gransker nå om Atle Torbjørn Karlsvik har leid ut sine egen hytte i Hemsedal til et utleiefirma - for så å leie den tilbake som sjef for Sjøkrigsskolen. Foto: Sveinung Uddu Ystad Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!