Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er Jens A. Riisnæs' beste reisetips akkurat nå!

Jens A. Riisnæs har satt opp drømmemål for reisekasser i alle størrelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egypt: faraoenes og Nilens land. Her kan du få kulturperlene nærmest for deg selv, og oppleve historie og godt vær på en og samme gang - til en svært rimelig penge. For rundt 5000 kroner kan du leve godt i en eller to uker, inkludert flyreisen.

Nord-Kypros: Denne delen av middelhavsøya er underlagt Tyrkia, og er i dvale på denne tida av året. Både temperatur, mat, hoteller, overnattingstilbud og service er den beste.

Tunisia og Marokko: Behagelig temperatur, vennlige folk og spennende kultur du bør ta deg tid til å se nærmere på.

Mexico: Hit kan du fly for under 5000 kroner og reise videre til Belize, Guatemala og Karibia. Mexico har «alt», det er som et minikontinent med mange folkeslag, kulturer og vakker natur.

India: Et stort, mangeartet land som byr på alt fra vakker kyst til fjellandskap. Rik historie både fra ny og gammel tid, med en rekke kulturperler.

Sri Lanka, Singapore og Sørøst-Asia: Med unntak av Singapore er det rimelig overalt, det asiatiske kjøkkenet er en herlig opplevelse. Kina: En flytur til Beijing er deilig start på en reise du aldri vil glemme.

Seychellene og Mauritius, Jakarta eller Bali: Disse stillehavsøyene innbyr riktignok til sol, strand og latmannsliv - men det er mer ved øyene enn det: Korallrev som yrer av sjøliv, lokale tradisjoner og levesett som holdes i hevd gir mer enn nok av opplevelser for den som er våken og oppsøker de rette stedene.

Hele Norges coronakart