Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er Kadhafis hemmelige horehus

Avslørt av opprørerne.

HJEMME: Her i sin skjulte bordell i byen Benghazi skal diktatoren ha hygget seg med prostituerte. Alle foto: Kassem Hadamé
HJEMME: Her i sin skjulte bordell i byen Benghazi skal diktatoren ha hygget seg med prostituerte. Alle foto: Kassem Hadamé Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BENGHAZI (Dagbladet/Expressen): I el-Hawari utenfor den østlige, opprørskontrollerte byen Benghazi, bak en fem meter høy mur, omgitt av palmer og gressplener, ligger Muammar Kadhafis private bordell. Her elsket han å tilbringe lystige netter med prostituerte.  

- Hans private hallik, Belaid Cambal, fikset kvinner fra Libya, Marokko og Libanon, sier en avhopper fra Kadhafis vaktstyrke i Benghazi.   Mansour el-Warfalli var med på å storme og vandalisere bordellet.   - Vi fant en masse Viagra, sier Mansour, og ler.  

En «ranch» Offisielt er bordellet en ranch som eies av Kadhafis nærmeste mann, Abo Bakr Younes Jaber. Men Jaber er ikke fra Benghazi.  

- Hver gang Kadhafi kom hit med sine private livvakter sto titalls biler med væpnede vakter langs helge veien ned til motorveien. Alle visste at han kom hit med et stort kvinnelig selskap og tilbrakte en eller to netter om gangen, sier el-Warfalli.  

I tillegg til egne vakter, benyttet Kadhafi seg også av vakter militærbasen Fadil bo Omar i Benghazi. En av dem som tjenestegjorde på basen, men hoppet av, er en 35 år gammel tobarnsfar. 

- Elsket kvinner Han frykter for egen sikkerhet dersom han står fram med fullt navn. 

ØDELAGT: Deler av interiøret er ødelagt.
ØDELAGT: Deler av interiøret er ødelagt. Vis mer

- Alle vet at han elsker kvinner. Hans livvakter er kvinner og han stoler på dem mer enn sine egne barn. Men det var en liten krets som kjente til detaljene om de prostituerte som ble transportert til bordellet i el-Hawari hver gang han besøkte byen, sier 35-åringen.  

Nå har el-Warfalli og andre hevnlystne stormet bordellet, tatt med seg alt av mulige verdisaker og ødelagt det som ikke gikk an å ta med seg. Senger, taklamper og gullfargede toalettinnredninger er knust.

FORLATT: Lokalene er forlatt.
FORLATT: Lokalene er forlatt. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!