Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er kandidatene til «Årets navn» i Norge. - Det er sjokkerende

Stem på din favoritt.

11 KANDIDATER: Dagbladet skal kåre årets navn, stem på din kandidat. Foto: Dagbladet og NTB Scanpix
11 KANDIDATER: Dagbladet skal kåre årets navn, stem på din kandidat. Foto: Dagbladet og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vi går nå inn i årets siste måned, og tradisjonen tro er tiden kommet for at vi i Dagbladet skal kåret «Årets navn», i samarbeid med deg.

Hvem er det som har inspirert deg i 2015. Hvem har engasjert deg mest? Hvem synes du fortjener tittelen som «Årets navn»?

Alle de ti kandidatene har vært en stor del av nyhetsbildet i året vi snart skal legge bak oss.

-  De 10 som redaksjonen har nominert som kandidater til Årets navn har preget nyhetsåret på høyst ulike arenaer, og på mange forskjellige måter. 2015 har vært et heftig nyhetsår som etter hvert er blitt helt dominert av flyktningkatastrofen.  Flere av de nominerte har ikke bare gjort seg bemerket her hjemme, men også i internasjonal sammenheng. Før vi avgjør hvem som skal bli Årets navn søker vi råd hos leserne. Vi kan allerede si at det blir en tøff konkurranse og en vanskelig avgjørelse. Men her er det bare å stemme, sier Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen.

En av dem som har engasjert seg i flyktningdebatten er Sophie Elise Isachsen. Hun har i løpet av året gått fra å «bare» være en blogger til å bli en samfunnsdebattant.

- Det er utrolig hyggelig og ikke minst sjokkerende for meg at jeg er nominert som årets navn. Det ser jeg på med stor ydmykhet, og jeg håper virkelig at jeg klarer å leve opp til det i tiden som kommer framover også. Det er en stor ære, sier Isachsen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!