Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er Keira Knightleys mamma

Kiera skal spille i mammas film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Skuespiller Keira Knightleys neste filmrolle blir i en film skrevet av hennes mor, som tilfeldigvis er den respekterte skuespillforfatteren Sharman Macdonald.

Siden Kiera slo gjennom i «Pirates of the Caribbean» i 2003 er hun blitt en av Hollywoods hotteste stjerneskudd.

Sann historie

Hun skal nå spille i filmen «The Best Time Of Our Lives», som er basert på morens manus, ifølge Yahoo Entertainment. John Maybury, som arbeidet sammen med Kiera i «The Jacket» skal regissere filmen. «The Best Time Of Our Lives» omhandler en virkelig historie der den walisiske poeten Dylan Thomas er hovedpersonen. Filmen handler om forholdet til hans kone, hans barndomsvenn, spilt av Kiera, og hennes ektemann.

Innspilling i april

Prosjektet har hengt i luften i flere år, men nå er planen at filminnspilling skal starte i april 2007. Sharman Macdonald har få filmer på repertoaret sitt, men når datteren din er en stjerne av Kieras kaliber, kan det få ting til å rulle i Hollywood.

Etter oskarnominasjonen for sin prestasjon i «Pride & Prejudice» er Kiera virkelig etterspurt i Hollywood. Det gjorde ikke ting verre at oppfølgeren til den første «Pirates Of The Caribbean»-filmen, «Pirates Of The Caribbean: Dead Man\'s Chest», oppnådde status som filmen med det tredje høyeste billettsalget noensinne.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer