Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er Knutby-pastorens sex-brev

Drapsdømte Helge Fossmo sjekker damer fra cella.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den drapsdømte Knutby-pastoren Helge Fossmo er travelt opptatt med å sende sexbrev fra cella, melder den svenske avisa Aftonbladet.

Ifølge avisa er det flere kvinner som jevnlig sender pastoren kjærlighetsbrev, og Fossmo har valgt seg ut et par kvinner han brevveksler med, med økende grad av sensuelt innhold.


Ble sjelesørger for brevvennen
Det er uklart hvordan avisa har fått tak i brevene, men avisas journalister gikk så langt som å ta kontakt med en av kvinnene Fossmo holdt som brevvenn.

Hun var blitt fascinert av den drapsdømte pastoren.

Fossmo ble fort en sjelesørger for kvinnen, han støttet henne og sendte blomster til henne. Han kalte kvinnen sin engel, han fortalte at han elsket henne, sendte sin kjærlighet, sine kyss og til og med blomster til kvinnen.

Men så gikk han litt for langt.

- Jeg ble litt redd

«Iblant får jeg en lengsel etter et nytt barn. En gang i fremtiden ser det jo annerledes ut, og da kan jeg kanskje bli pappa igjen. Om jeg ikke sitter inne så lenge at jeg blir impotent før jeg kommer ut. Hi hi, for en fryktelig tanke», skriver pastoren. Og deretter fortalte han om paret som hadde sex i rommet ved siden av.


- Han lurte på hva jeg likte å gjøre i senga. Da ble jeg litt redd, fortalte kvinnen til Aftonbladet.

SENDER SEXBREV FRA CELLA: Den drapsdømte pastoren Helge Fossmo har flere brevvenner utenfor fengselsmurene. Arkivfoto: Scanpix
SENDER SEXBREV FRA CELLA: Den drapsdømte pastoren Helge Fossmo har flere brevvenner utenfor fengselsmurene. Arkivfoto: Scanpix Vis mer

Kvinnen var heller ikke sikker på at hun var den eneste i pastor Fossmos liv.

- Han nektet for det, men Helge er Helge. Han liker å ha flere kvinner, sier kvinnen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!