Her er Knutby-pastorens sex-brev

Drapsdømte Helge Fossmo sjekker damer fra cella.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den drapsdømte Knutby-pastoren Helge Fossmo er travelt opptatt med å sende sexbrev fra cella, melder den svenske avisa Aftonbladet.

Ifølge avisa er det flere kvinner som jevnlig sender pastoren kjærlighetsbrev, og Fossmo har valgt seg ut et par kvinner han brevveksler med, med økende grad av sensuelt innhold.

Ble sjelesørger for brevvennen Det er uklart hvordan avisa har fått tak i brevene, men avisas journalister gikk så langt som å ta kontakt med en av kvinnene Fossmo holdt som brevvenn.

Hun var blitt fascinert av den drapsdømte pastoren.

Fossmo ble fort en sjelesørger for kvinnen, han støttet henne og sendte blomster til henne. Han kalte kvinnen sin engel, han fortalte at han elsket henne, sendte sin kjærlighet, sine kyss og til og med blomster til kvinnen.

Men så gikk han litt for langt.- Jeg ble litt redd

«Iblant får jeg en lengsel etter et nytt barn. En gang i fremtiden ser det jo annerledes ut, og da kan jeg kanskje bli pappa igjen. Om jeg ikke sitter inne så lenge at jeg blir impotent før jeg kommer ut. Hi hi, for en fryktelig tanke», skriver pastoren. Og deretter fortalte han om paret som hadde sex i rommet ved siden av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer