Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er norske Cesilies (32) svar på Van Dammes spektakulære reklamestunt

Videoen har allerede blitt en hit på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere denne uka fikk svenske Volvo mye oppmerksomhet for sin siste reklame med kampsport- og filmelegenden Jean-Claude Van Damme (53).

Van Damme åpner videoen med øynene lukket mens han snakker om at han har hatt sine oppturer og nedturer i livet, men at han nå har en kropp som er «perfekt trent» og et par bein som er konstruert for å trosse fysikkens lover.

Så zoomer kamera ut og Van Damme gjør sin klassiske «split» mellom to Volvo-trailere som sakte rygger lenger vekk fra hverandre. Alt til Enyas «Only Time» og på første forsøk, skal vi tro Volvo.

Og da Landrover Experience i Norge så reklamefilmen, bestemte de seg for å gjøre en egen vri på stuntet.

Iskald spagat Kjøreinstruktør og salgs- og markedssjef Cesilie Kullerud (32) stilte seg dermed i spagaten mellom to Land Rovere over et utebasseng i Skien.

Videoen, som du kan se øverst i saken, ble lagt ut på Youtube torsdag, og har allerede blitt sett av over 100 000.

- Vi fikk ideen da vi var på seminar om den digitale verden på tirsdag, og kastet oss rundt og tenkte på hva slags markedsføringsstunt vi kunne gjøre for å dra mest mulig ut av Volvo-hypen, sier Kullerud til Dagbladet.

Det ble en iskald opplevelse.

Utebassenget var islagt, og to av Land Rovers mest robuste biler måtte til for å bryte gjennom isen, før Cesilie tok plass mellom bilene.

- Jeg måtte gjøre det to ganger. Så den andre gangen var jeg allerede søkkvåt etter å ha falt i vannet.

- Har tatt helt av Etter stuntet har den spreke 32-åringen fått mye oppmerksomhet, utelukkende positive tilbakemeldinger og røper at hun allerede går under kallenavnet «Cesilie Vanndamme» blant venner.

- Jeg var ikke forberedt på hvor mye oppmerksomhet det skulle bli rundt dette. Det har tatt helt av. Folk deler og deler på Facebook, og jeg opplever at det blir mye fokus på meg som person. Det var veldig uventet, men morsomt, sier hun.

- Hadde du gjort dette igjen?

- Jeg er ikke redd for utfordringer, så det hadde jeg nok gjort.

- Med Van Damme også?

- Hehe, ja, klart jeg hadde gjort det med Van Damme. Jeg føler meg ganske trygg på å si det, siden det nok ikke er en reell problemstilling, sier hun og ler.