Her er Oslos heiteste utesteder

Når det gjelder sex.

KONTRASKJÆRET PÅ TOPP: Hele fire av ti som har bedrevet den noe utradisjonelle aktiviteten utendørssex i det offentlige rom, har gjort det nettopp i parken ved Akersehus festning. Foto: Scanpix
KONTRASKJÆRET PÅ TOPP: Hele fire av ti som har bedrevet den noe utradisjonelle aktiviteten utendørssex i det offentlige rom, har gjort det nettopp i parken ved Akersehus festning. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Oslo har flere kjente turistattraksjoner, men en du ikke finner i brosjyrene ved byens turistkontor er denne: Det mest populære stedet for sex i det offentlige rom.

Her er det
Og skal du besøke det, er det Kontraskjæret du skal til.
For denne parken ved Akershus festning er ifølge en undersøkelse gjennomført av RFSU det hotteste stedet hovedstaden har å tilby for utendørs sex.

Nummer to
Blant flere aktuelle kandidater har deltagere i undesøkelsen kåret Kontraskjæret som en klar vinner. Hele fire av ti som har bedrevet denne noe utradisjonelle aktiviteten, har gjort det nettopp i parken ved Akersehus festning.
Frognerparken kommer på annenplass (17 prosent) og Sankthanshaugen på tredje (fem prosent).

ATTRAKTIV: Frognerparken innbyr til lek, også for voksenlek, ifølge RFSU
Foto: Scanpix
ATTRAKTIV: Frognerparken innbyr til lek, også for voksenlek, ifølge RFSU Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer