Her er passasjerene strandet på flyplassen i Tel Aviv etter innstilte flyvninger

Amerikanske og europeiske flyselskaper nekter å fly til Israelsk hovedstad.

INNSTILT: Passasjerer ved den internasjonale flyplassen Ben Gurion står foran en oversikt som viser en rekke innstilte flyvninger fra Tel Aviv på grunn av sikkerhetssituasjonen i landet. Foto: Reuters/Siegfried Modola/NTB Scanpix
INNSTILT: Passasjerer ved den internasjonale flyplassen Ben Gurion står foran en oversikt som viser en rekke innstilte flyvninger fra Tel Aviv på grunn av sikkerhetssituasjonen i landet. Foto: Reuters/Siegfried Modola/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere reisende står strandet på flyplassen i Tel Aviv etter at amerikanske og europeiske selskaper har innstilt flyginger.

Tre firedeler av flygingene sto onsdag morgen som innstilt på tavla på den internasjonale flyplassen Ben Gurion, melder nyhetsbyrået DPA.

Flere israelere på vei til utlandet måtte gjøre vendereis, mens turister og besøkende ikke kom seg av gårde og ble stående strandet.

USA har innført midlertidig flyforbud til Tel Aviv etter at en rakett traff et hus like ved flyplassen i den israelske kystbyen. Også en rekke europeiske flyselskaper har innstilt flygningene, blant annet SAS og Norwegian.

Det israelske selskapet El Al fortsetter å fly og skal sette inn flere maskiner for å hjelpe strandede passasjerer.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer