Her er pilotene som førte ulykkesflyet

Uklart hva som er årsaken til styrten der minst 9 døde og 84 ble skadet.

PILOTENE: Bildet viser de tre pilotene, co-pilot Olgay Oezguer, pilot Hasan Tahsin Arisan og co-pilot Murat Sezer, som førte ulykkesflyet som krasjet i Amsterdam onsdag formiddag. Ifølge den nederlandske avisa De Telegraaf er tre medlemmer av mannskapet funnet omkommet i cockpiten på flyet. Foto: TURKISH AIRLINES/EPA
PILOTENE: Bildet viser de tre pilotene, co-pilot Olgay Oezguer, pilot Hasan Tahsin Arisan og co-pilot Murat Sezer, som førte ulykkesflyet som krasjet i Amsterdam onsdag formiddag. Ifølge den nederlandske avisa De Telegraaf er tre medlemmer av mannskapet funnet omkommet i cockpiten på flyet. Foto: TURKISH AIRLINES/EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Antall døde etter at et fly krasjlandet på Schiphol i Amsterdam skal nå være oppe i 10 personer, melder flere tyrkiske medier. I en uttalelse fra det tyrkiske utenriksdepartementet blir det også sagt at 20 av de 50 skadde har alvorlige skader, melder tyrkiske Hurriyet.

Dødstallene har ikke vært korrekte tidligere i dag, da det først ble meldt at ingen hadde omkommet i ulykken. Nå sier også nederlandske myndigheter at minst ni er drept, og 84 skadet i ulykken, ifølge Hürriyet.

Pilotene i flyet skal ha vært blant de ti som omkom i ulykken, som skjedde i elleve-tida onsdag formiddag. Flykroppen til flyet av typen Boeing brakk i tre deler, og et enormt oppbud av redningsmannskaper jobbet i formiddag ute på jordet der flyet havnet.

Mange rykter om årsakenDet har kommet mange ulike påstander om årsaken til flystyrten, noe som skaper stor forvirring. Passasjerer har fortalt at det virket som om alt var normalt før landingen, mens andre passasjerer og vitner har nevnt at flyet gikk for lavt, og at det opplevdes som at det var turbulens eller en luftlomme som fikk flyet til å falle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer