Her er pøblene som har terrorisert Manchesters gater

Britisk politi henger ut opprørere med navn og bilde, etter opptøyene som har rystet England.

DØMT ETTER OPPTØYENE: Øverst f.v.: Aaron Grima, Paul Obonyano, Bernard Moore, Eoin Flanagan, Jason Ullett, Tom Skinkis, Ricky Gemmell og Paul Ruane. Foto: Greater Manchester Police/Reuters/Scanpix
DØMT ETTER OPPTØYENE: Øverst f.v.: Aaron Grima, Paul Obonyano, Bernard Moore, Eoin Flanagan, Jason Ullett, Tom Skinkis, Ricky Gemmell og Paul Ruane. Foto: Greater Manchester Police/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Britisk politi har varslet ei svært hard linje mot pøblene etter de voldsomme opptøyene som har herjet London, Manchester og flere britiske byer de siste dagene.

Det har sågar vært vurdert å sette inn hæren, noe som ble mindre aktuelt ettersom nivået på opprøret roet seg noe. Men for å statuere et eksempel går Manchester-politiet nå ut med navn og bilde på åtte domfelte.

De åtte er dømt til straffer fra åtte uker til åtte måneder i fengsel. Bildet er distribuert via nyhetsbyrået Reuters.

Øverst fra venstre:

Aaron Grima: Dømt til fire måneders fengsel for vold mot en politimann.Paul Obonyano: Dømt til 14 ukers fengsel, for vold mot en politimann og å true med eller provosere fram vold.Bernard Moore: Dømt til 20 ukers fengsel for vold mot en politimann.Eoin Flanagan: Dømt til åtte måneders fengsel for å stjele klær.

Nederst fra venstre:

Jason Ullett: Dømt til ti ukers fengsel for å true med eller provosere fram voldTom Skinkis: Dømt til fire måneders fengsel for å true med eller provosere fram voldRicky Gemmell: Dømt til 16 uker på et ungdomshjem for å true med eller provosere fram vold Paul Ruane: Dømt til åtte ukers fengsel for heleri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer