Her er Putin etter elleve dager som sporløst forsvunnet

Møtte opp i St. Petersburg.

HER ER PUTIN: Vladimir Putin viste seg offentlig for første gang på elleve dager under et møte med Kirgisistans president i dag. AFP PHOTO / POOL / ANATOLY MALTSEV/NTB scanpix
HER ER PUTIN: Vladimir Putin viste seg offentlig for første gang på elleve dager under et møte med Kirgisistans president i dag. AFP PHOTO / POOL / ANATOLY MALTSEV/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vladimir Putin møtte i dag opp etter å ha vært sporløst forsvunnet i elleve dager.

Den russiske presidenten har gått virkelig under radaren, noe som har ført til heftige spekulasjoner. Rykter om alt fra han har fått barn med kjæresten Alina Kabajeva i Sveits, til at han er alvorlig syk eller død, eller rett og slett på ferie, har versert.

Planen var at han i dag skulle møte Kirgisistans president Almasbek Atambajev i St. Petersburg. Møtet fant sted like før klokka 12.00 i ettermiddag, og nervene var i høyspenn før han viste ansiktet. Det ble først sagt at Putin ville dukke opp klokka 10.00 norsk tid, og deretter klokka 11.00. Dermed ble det ekstra spenning knyttet til om at han ville dukke opp. Kjedelig uten sladder - Det ville vært kjedelig uten sladder, sa Putin da han dukket opp, ifølge Russia Today.

Putin smilte og lo under møtets fellesseanse, som varte i omkring 20 minutter. Atambajev spøkte om at Putin hadde kjørt han rundt i St. Petersburgs gater, og begge to virket i godt humør da de hilste på hverandre.

Det har vært en rekke spekulasjoner om Putins helse, men presidenten virket å være ved god helse i dag. Den kirgisiske presidenten var også med på å slå i hjel de ryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.