Her er risen:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Varmen innendørs:

Selv på sommeren er de fleste hjem og butikker varmet opp så mye at det ville vært ubehagelig selv for en som er vant til tropetemperaturer, skriver Lonely Planet.

Trafikkreglene:

Den apati-inspirerte fartsgrensen på 80 km/t kan gjøre en føyelig sjåfør til en zombie. Og når utsikten er i ferd med å bli virkelig spektakulær, kan du være sikker på at veien stuper ned i en mørk tunnel, skriver Lonely Planet.

Guiden advarer mot å bryte trafikkreglene, og viser til at bøtene er høye. Parkeringsavgiftene og -bestemmelsene straffer alle som har råd til bil, og slår ned på det mest inspirerte forsøk på kreativ parkering, heter det videre.

The Rough Guide advarer mot småveiene: Når du kommer inn på smale sideveier, kan du oppleve skikkelige neglebiteropplevelser.

Holdningen til alkohol:

Den offisielle holdningen til alkohol grenser til paranoia, skriver Lonely Planet, og forteller at enkelte steder må du kjøre milevis for å kjøpe øl, vin og sprit.

The Rough Guide mener at alkoholprisene er så høye at selv de verste drukkenboltene vil vurdere å bli avholdsfolk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer