Her er Romneys visepresidentkandidat

Offentliggjøres i dag.

BUDSJETTHAUK: Ifølge kilder i partiet er det den 42 år gamle kongressrepresentanten Paul Ryan fra Wisconsin som vil stå ved Romneys side når dette skjer. Ryan er kjent som en hauk i budsjettpolitikken, og hans kampsak er store kutt i offentlige utgifter. Foto:  AP / Scanpix / M. Spencer Green
BUDSJETTHAUK: Ifølge kilder i partiet er det den 42 år gamle kongressrepresentanten Paul Ryan fra Wisconsin som vil stå ved Romneys side når dette skjer. Ryan er kjent som en hauk i budsjettpolitikken, og hans kampsak er store kutt i offentlige utgifter. Foto: AP / Scanpix / M. Spencer Green Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Republikanernes presidentkandidat Mitt Romney vil offisielt presentere sin visepresidentkandidat under et arrangement i Norfolk i delstaten Virginia lørdag.

Ifølge kilder i partiet er det den 42 år gamle kongressrepresentanten Paul Ryan fra Wisconsin som vil stå ved Romneys side når dette skjer. Ryan er kjent som en hauk i budsjettpolitikken, og hans kampsak er store kutt i offentlige utgifter.

Ved å velge Ryan vil Romney ifølge kommentatorer sende velgerne et klart signal om at han nå akter å gjøre budsjettkutt til en hovedsak i valget.

Et friskt pust Eksperter mente lenge at Romney ville gå for en trygg kandidat, for eksempel guvernør Tim Pawlenty fra Minnesota eller senator Rob Portman fra Ohio. Valget av Ryan betegnes av flere som modigere.

Den unge og energiske Ryan vil bli et friskt pust i valgkampen, og han vil trolig begeistre konservative velgere, fastslår nyhetsbyrået AFP.

De siste ukene har en rekke konservative politikere åpent oppfordret Romney til å droppe de trygge navnene og i stedet gå for Ryan. The Wall Street Journal fastslo tidligere i uka at Romney ved å velge Ryan som visepresidentkandidat ville vise at han ikke skygget unna for de største sakene i politikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer