Her er sniken

Politikeren Yousuf Gilani topper Frps snikislamiseringsliste.

PÅ SNIK-TOPPEN: 
I går la Fremskrittspartiet fram en liste på tolv eksempler på islamisering av Norge. Hele fem av forslagen har blitt støttet eller foreslått av Yousuf Gilani.
Dermed er det ingen som har gjort mer for å snikislamisere Norge enn Gilani, hvis vi skal tro Frp. Foto: TORBJØRN GRØNNING
PÅ SNIK-TOPPEN: I går la Fremskrittspartiet fram en liste på tolv eksempler på islamisering av Norge. Hele fem av forslagen har blitt støttet eller foreslått av Yousuf Gilani. Dermed er det ingen som har gjort mer for å snikislamisere Norge enn Gilani, hvis vi skal tro Frp. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):- Det er veldig fint at Frp setter fokus på islam og særkrav knyttet til religioner. Samtidig tar jeg sterk avstand fra påstanden om snikislamisering, sier Yousuf Gilani, tidligere Ap-politiker, nå uavhengig representant i Drammen bystyre.

I går la Fremskrittspartiet fram en liste på tolv eksempler på islamisering av Norge. Hele fem av forslagene er blitt støttet eller foreslått av Gilani.

Les Frps snikislamiseringsliste her!

På snik-toppenDermed er det ingen som har gjort mer for å snikislamisere Norge enn Yousuf Gilani, hvis vi skal tro Frp.

- Prøver du å snikislamisere Norge? - Langt i fra. Dette er ingen snikinnføring, det er godt gjennomtenkte forslag som er fremmet i åpne demokratiske fora. Jeg har på ingen mulig måte prøvd å lure inn disse forslagene. Jeg bygger broer. Jeg jobber for et flerkulturelt og harmonisk samfunn. Jeg ønsker ikke å gi spesielle særordninger til noen, men mener vi må støtte religionsfriheten, sier Gilani til Dagbladet.no.

Sharia i NorgeI 2003 ville daværende kommunalminister Erna Solberg innføre shariaråd i Norge. Gilani var da leder for Drammen innvandrerråd, og mente dette var en god idé.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer