SEXMELDINGEN

Her er Sp-anmeldelsen ord for ord

«Forholdet er at det er sendt en elektronisk melding med obskønt og trakasserende innhold til stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete.»

TRAKASSERT: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har fulgt sentralstyrets anbefaling og levert inn politianmeldelse etter sex-trakasseringen av Liv Signe Navarsete.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TRAKASSERT: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har fulgt sentralstyrets anbefaling og levert inn politianmeldelse etter sex-trakasseringen av Liv Signe Navarsete. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ingen av de 10 hyttekompisene i Trøndelag tok ansvar for sexmeldingen innen fristen ved midnatt. Dermed gjorde Senterpartiet alvor av trusselen om å gå til politiet med saken.

Partiets generalsekretær Knut M. Olsen leverte i dag politianmeldelse til Lærdal lensmannskontor, Vest politidistrikt. Her heter det:

«Senterpartiet anmelder med dette mulig straffbart forhold. Forholdet er at det er sendt en elektronisk melding med obskønt og trakasserende innhold til stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete. Mediet var Facebooks meldingstjeneste «Messenger», og meldingen kom frem til Navarsetes Facebook-konto og til hennes kunnskap. Meldingen er sikret og følger vedlagt.

Grunnen til at Senterpartiet anmelder dette til politiet er at Navarsete har varslet saken til partiet i tråd med organisasjonens etiske retningslinjer, og at partiet over lengre tid har forsøkt å oppklare saken og finne frem til den eller de som står bak meldingen, uten at det har ført frem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer