Her er Stavanger-raneren

Overvåkingsbilder fra SR-Bank sine lokaler i Stavanger viser ransmannen som retter våpen mot betjeningen.

RANSMANNEN: Her er ransmannen som politiet jakter på etter ran i Sandnes og Stavanger i går formiddag. Foto: Politiet
RANSMANNEN: Her er ransmannen som politiet jakter på etter ran i Sandnes og Stavanger i går formiddag. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Stavanger har frigjort bildene fra ranet i Stavanger i håp om å få flere tips fra publikum.

- Vi mener det er én og samme person som står bak både ransforsøket i Sandnes og ranet i Stavanger. Men vi utelukker ikke at denne personen har fått bistand fra andre både før og etter, sier politiinspektør Magnus Jåtun ved Stavanger politistasjon til Aftenbladet.

- Interessante tips Vitner som kan ha opplysninger om raneren og bilen fra i går oppfordres til å kontakte operasjonssentralen på politihuset i Stavanger. Tlf: 51899000.

Politiinspektør Magnus Jåtun sier at politiet har hatt et godt tilfang av tips fra publikum og at flere av disse blir fulgt opp av etterforskerne.

Ramsalarmer Den første ransalarmen kom fra Sandnes Sparebank i Langgata i Sandnes klokka 09.30. Den andre hendelsen var ved SR-banks filial på Domkirkeplassen i Stavanger klokka 10.35.

Raneren var ifølge politiet iført sort MC-dress og sort hjelm. Han er beskrevet som rundt 30 år gammel, med lys hud, kort, blondt hår og kraftig ansikt.

Politiet vet ennå ikke hvordan gjerningsmannen har beveget seg fra Sandnes til Stavanger. Det undersøkes nå ved bompengeringene og ved å gjennomgå overvåkingskameraer.

Politiet har tatt beslag i en hvit Fiat Duplo som de mener er brukt i forbindelse med ranene i går.