Her er Trond Giskes stjernelag i Trondheim

Ap får kjendishjelp i kampen om Trondheim.

KJENDISHJELP: Åge Aleksandersen og andre trønderstjerner stiller opp for Ap i valgkampen i Trondheim. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KJENDISHJELP: Åge Aleksandersen og andre trønderstjerner stiller opp for Ap i valgkampen i Trondheim. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arbeiderpartiet vil vinne slaget om Trondheim med et stjernelag av folkekjære trøndere.  

Det rødgrønne styret i Trondheim står i fare for å ryke etter valget mandag. I en ny valgplakat mobiliserer fem kjente trøndere for Ap.  

- For oss trøndere er det i hvert fall et lag vi er stolte av, sier Trond Giske, næringsminister og valgkampgeneral i Sør-Trøndelag, til Dagbladet.  

Giske bekrefter at det er han som har koordinert kjendisaksjonen, og at han selv har ringt og rekruttert flere av deltakerne.

- Kloke mennesker I annonsen flankeres trønderrocker Åge Aleksandersen av tidligere Rosenborg-trener Nils-Arne Eggen og Marit Breivik, tidligere landslagstrener i håndball.

Fiolinist Arve Tellefsen er også med på plakaten. Det samme er skøytelegenden Hjalmar Andersen, Hjallis.    

Plakaten oppfordrer trønderne til å bruke stemmeretten og stemme Ap, og budskapet er at de store oppgavene løses best i fellesskap.      - Kan dette være med å avgjøre valget i Trondheim?  

- Dette er mennesker som på hvert sitt vis har bidratt mye til samfunnet, og som er positivt ansett som kloke mennesker. Det betyr nok mer enn at de er kjente, sier Giske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer