Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er ukas beste videoer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Synes du ninjaer er det kuleste som finnes, mener du katter er bevisst ondskapsfulle, og lurer du på hvem i Tufte-gjengen som beskriver seg selv som «salgs-hore»? Liker du å se pattedyr sprengt i lufta, sexy undertøy, eller har du lyst til å krydre peiskosen med fløyelsmyke drinker? Eller lurer du på hva du bør gi bort til jul?

Dagbladet.no har kjørt et lite oppsamlingsheat for å gi deg ukas, etter vår mening, beste videoer.

Rydd opp - med dynamitt

Selvsagt er det artig når dynamittdilletanter pløyer ny mark med detonasjon av råtten hval. Videoen viser hva som kan skje når selvutnevnte sprengningseksperter tar initiativet til å bli kvitt litt av dynamittoverskuddet. Et regn av hvaldeler er et sjeldent skue, og kanskje enda sjeldnere er det at opptrinnet fanges på video. Se, nyt, le og lær. Neste gang lar du hvalen ligge.

Kylie Minogue er omtrent fem tommer høy, men hun tar seg likevel godt ut på TV. Reklamevideoen fra Agent Provocateur lover verdens mest sexy undertøy, og Kylie stiller vrikkende opp. Noe spesielt er det likevel at det er bestemor som bestemmer hvor sexy eks-Naboer-stjernen er. Noe for Likestillingsombudet?

Hamsterhjul for katter er visstnok en ny oppfinnelse. Hjulet på videoen gir de firbeinte en utmerket løpetur, så lenge ikke pøbelpus ødelegger. Ganske uventet på flere enn én måte.

Fotballnerdens hjemmefront

«Heia Tufte» gikk i fjor sin seiersgang over det ganske land, og fotball-nerdene klønet seg fra tap til nye tap. I år har serien startet opp igjen, og Dagbladet TV har besøkt årets stjerneskudd Stian Jensen.

image: Her er ukas beste videoer

Han avslører en dragning mot rosa og babyblått på hjemmefronten, og går med det forhåpentligvis inn på norske svigermødres drømmelister.

Ellers fant vi en aldrende YouTube-favoritt. Den frekke ninjaens backflip med påfølgende faceplant signeres med en oppriktig og medfølende «Are you okay?».

En setning aspirerende ninjaer helst vil slippe å høre. Det er vanskelig å snikmyrde shogunens førstefødte om mamma sitter hjemme og bekymrer seg.

Julegleder

Og det nærmer seg jul. Bartender Knud varter opp med en skikkelig favoritt du kan nyte foran peisen. Brandy Alexander er fløyelsmyk og brandybasert, så pass på at du ikke sitter for nære åpne flammer.

Ellers er kampanjen Handlefri et godt alternativ til julestria. Se godt etter i videoen og finn de gode alternativene som teller mer og som heller ikke tømmer lommeboka i førjulsukene.

Alt i alt, en skikkelig videopakke. Kos deg.

Hele Norges coronakart