<strong>LÆRLING:</strong> Sondre Hallandvik har ansvar for denne 15 tonns boreriggen på anlegget ved Longum nord for Arendal. Her i samtale med Åshild Bruun-Gundersen, Frp-medlem i undervisningskomiteen. Foto: Privat
LÆRLING: Sondre Hallandvik har ansvar for denne 15 tonns boreriggen på anlegget ved Longum nord for Arendal. Her i samtale med Åshild Bruun-Gundersen, Frp-medlem i undervisningskomiteen. Foto: Privat Vis mer

Lærlingboom:

Her er ungdom sikret jobb

Anbefaler ungdommer å velge denne utdanningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 49 lærlinger bygger ny E18 på Sørlandet. Ingrid Dahl Hovland, administrerende direktør i Nye Veier, opplyser at selskapet fra dag én har hatt kontraktsfestede krav til entreprenørene om minst syv prosent lærlinger på sine anlegg.

- Dette gjelder totalentreprenøren og deres underleverandører. I tillegg stiller vi krav om minst 50 prosent fagarbeidere, det vil si ansatte med fagbrev. For oss er dette en del av Nye Veiers samfunnsansvar. Vi skal bidra til å utvikle anleggsbransjen, bidra til rekruttering til yrket og bidra til kompetanseheving.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer