Lærlingboom:

Her er ungdom sikret jobb

Anbefaler ungdommer å velge denne utdanningen.

LÆRLING: Sondre Hallandvik har ansvar for denne 15 tonns boreriggen på anlegget ved Longum nord for Arendal. Her i samtale med Åshild Bruun-Gundersen, Frp-medlem i undervisningskomiteen. Foto: Privat
LÆRLING: Sondre Hallandvik har ansvar for denne 15 tonns boreriggen på anlegget ved Longum nord for Arendal. Her i samtale med Åshild Bruun-Gundersen, Frp-medlem i undervisningskomiteen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 49 lærlinger bygger ny E18 på Sørlandet. Ingrid Dahl Hovland, administrerende direktør i Nye Veier, opplyser at selskapet fra dag én har hatt kontraktsfestede krav til entreprenørene om minst syv prosent lærlinger på sine anlegg.

- Dette gjelder totalentreprenøren og deres underleverandører. I tillegg stiller vi krav om minst 50 prosent fagarbeidere, det vil si ansatte med fagbrev. For oss er dette en del av Nye Veiers samfunnsansvar. Vi skal bidra til å utvikle anleggsbransjen, bidra til rekruttering til yrket og bidra til kompetanseheving.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer