Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er værvideoen hele USA ler seg skakk av

Du ser kanskje hvorfor? Og den blir verre!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Værmeldinger går som regel direkte og ofte med lite tid til forberedelser. Det fikk Fox-værmann Dan Pope erfare da han meldte om den tropiske stormen John.

I en video som nå er i ferd med å spre seg med stor latter rundt på nettet nærmest smelter Dan sammen med grafikken til John i en høyere enhet.

Stormen er på vei oppover USAs vestkyst og Dan, som melder været i Utah-området, kommer seerne i forkjøpet når de lurer på hva en storm langt unna har å si for været i mormonerbyen.

- Du tenker sikkert: «Dan, hvorfor viser du meg dette?», sier Dan, mens grafikken vokser i en for mange velkjent form ut av buksa hans. Dan hjelper til og viser med hendene, mens han forklarer årsaken.

ÅRETS BILDE: Bildet av Nick Kraynok som melder tordenvær ble kåret til et av årets beste i 2010.
ÅRETS BILDE: Bildet av Nick Kraynok som melder tordenvær ble kåret til et av årets beste i 2010. Vis mer

- Jeg viser dette fordi John beveger seg nordover, og se hvor regnet fra stormen beveger seg, sier John mens gule piler spruter ut av grafikken og regner ned over Utah.

Det er langtfra første gang værmenn oppdager at grafikken spiller dem et puss. Den mest kjente er KLST-værmann Nick Kraynok i Texas som meldte om noe forferdelig tordenvær der grafikken førte til at selv dem med lite fantasi begynte å flire.

Tidligere i år leverte en lokal tv-stasjon i Richmond i USA en herlig parodi på hetebølgen, der værmannen presenterte seerne for temperaturer over 200 grader, vulkanutbrudd - og et besøk av Godzilla.

BBC-værmann Alex Deakin meldte i våres «mengder av kvinnelige kjønnsorganer» i stedet for regn, noe han seinere måtte beklage.