- Her er vår lille paki-venn

Mer militærmoro fra prins Harry. Legger seg flat etter video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Harry måtte komme med en offentlig beklagelse etter at en britisk avis viste en videosnutt der han brukte rasistiske betegnelser på kolleger i hæren.

Her kan du se videoen til News of the World som viser prinsen mens han kaller en medsoldat Paki og bruker betegnelsen Raghead om en annen soldat fra arabisk bakgrunn.

Videoen ble tatt opp i 2006 på en flyplass mens Harry og enheten hans ventet på å fly til Kypros for et treningsoppdrag.

Før naziantrekk

Opptaket ble gjort et år før prinsen opptrådte i naziuniform i et selskap.

- Her er vår lille paki-venn, Ahmed, sa prinsen mens videokameraet til en annen soldat gikk.

En talsmann for kongefamilien insisterer på at det ikke lå noen rasistiske intensjoner bak bemerkningene. (NTB-AP-Reuters).

 GØY PÅ BRAKKA:  Her britiske prins Harry på tjeneste i Helmand-provinsen i Afghanistran i fjor. Nå legger han seg flat etter en video tatt opp i militærtjeneste i 2006. - Ingen rasisme, bare kallenavn på miltærkompiser, forklarer prinsen om paki-venn og raghead. Foto: EPA/SCANPIX.
GØY PÅ BRAKKA: Her britiske prins Harry på tjeneste i Helmand-provinsen i Afghanistran i fjor. Nå legger han seg flat etter en video tatt opp i militærtjeneste i 2006. - Ingen rasisme, bare kallenavn på miltærkompiser, forklarer prinsen om paki-venn og raghead. Foto: EPA/SCANPIX. Vis mer
- Her er vår lille paki-venn