Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Meningsmåling:

Her er velgernes dom over partilederne i norsk politikk

- Det er koselig at folk synes jeg gjør en god jobb.

DOMMEN: Statsminister Erna Solberg gjør det best av alle partilederne i en måling utført av Ipsos for Dagbladet. Foto: NTB Scanpix. Grafikk: Kjell Erik Berg
DOMMEN: Statsminister Erna Solberg gjør det best av alle partilederne i en måling utført av Ipsos for Dagbladet. Foto: NTB Scanpix. Grafikk: Kjell Erik Berg Vis mer

Hele 69 prosent mener at Erna Solberg gjør en god jobb som leder for Høyre. Blant hennes egne velgere er det 88 prosent som mener dette.

- Det er en veldig hyggelig tilbakemelding på at så mange mener jeg gjør en god jobb for Høyre. Det viktigste for meg er å gjøre en god jobb for landet, uavhengig av om folk stemmer på meg eller andre, sier Solberg.

På andreplass – foran Arbeiderpartiets statsministerkandidat Jonas Gahr Støre – kommer Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum. 57 prosent av alle de spurte mener at Vedum gjør en god jobb som Sp-leder. 90 prosent av Senterparti-velgerne er enige i dette.

- Koselig

- Det er koselig at folk synes jeg gjør en god jobb. Min jobb er å si det jeg mener er rett for samfunnet. Jeg tror mange kjenner seg igjen i det vi sier om at sentraliseringen har gått for langt, sier Vedum til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?