Her er vennene til Behn

Festglade, eksentriske og forfengelige - det kjennetegner Ari Behns vennekrets. Nå er forfatterens venner også prinsesse Märtha Louises omgangsvenner. Her er noen av dem:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • JON ANDREAS HÅTUN (27)

Multikunstneren, som går under kunstnernavnet Jono el Grande, er en nær venn og svirebror. Svært frittalende og gift med Anbjørg Sætre Håtun, som er journalist i helseprogrammet «Puls» på NRK. Jono el Grande er en eksentriker, poet, DJ og livsnyter.

  • PER HEIMLY (29)

Fotografen er en annen svirebror. Historiene om Heimly og Behn er mange og omfattende. Ifølge dem selv er de amatører innen henholdsvis sex og bridge. Heimly er fra Nord-Norge og liker å presentere seg selv som same. Har blant annet fotografert for Playboy. Behn og Heimly vurderte i fjor høst å flytte sammen i London.

  • VIDAR KVALSHAUG (30)

Journalisten og forfatteren har bokset med Ari Behn til blodet fløt. Kvalshaugs versjon er at han startet boksekampen, men ifølge kilder var det en journalist fra Dagbladet som var initiativtaker til opptrinnet ved Randsfjorden. Kvalshaug er akkurat som Behn og Heimly frittalende, og han elsker å være i søkelyset. Har jobbet i Dagbladet og Se og Hør, og er nå ansatt i Aftenposten.

  • KÅRE CONRADI (29)

Skuespilleren og Ari Behn har ikke kjent hverandre lenge, men lørdag var Conradi i middagsselskapet sammen med prinsessen, Behn og en rekke andre kjendiser.

  • MORTEN ABEL (39)

Tidligere sanger i The September When og suksessrik soloartist. Blir beskrevet som en venn av Ari Behn, og de to har drukket en del alkohol sammen.

  • TROND GISKE (34)

Hvordan har så kirke- og undervisningsministeren havnet i denne kretsen? Giske liker å gå ut på byen i Oslo, og slik har han blitt kjent med Ari Behn. Giske satt ved middagsbordet sammen med Märtha Louise og Ari Behn på lørdag.

  • JONNY HALBERG (38)

Ari Behn liker å omgås den kritikerroste forfatteren bak romanene «Trass» og «Flommen». Halberg skrev manus til filmene «Budbringeren» og «Amatørene».

  • VIBEKE SAUGESTAD (25)

Weld- og Thinkerbell-vokalisten er Ari Behns ekskjæreste. Det ble slutt mellom Behn og Saugestad i fjor høst, men de skal fortsatt være gode venner. Behn har for øvrig god kontakt med en rekke av sine ekskjærester.

  • UNNI ASKELAND (38)

Kunstneren har kontakt med Ari Behn. Askeland har i 20 år vært samboer med den amerikanske musikeren Eric Andersen, og de har to barn sammen. Har hatt performanceforestillinger i Venezia sammen med blant andre Lou Reed.