Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er «verdens sinteste katt»

- Han bare stirrer på meg, sier matmor om den whiskeyelskende sinnakatta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Colonel Meow er ingen hvem som helst. Sinnakatta søker verdensherredømme, når han ikke drikker whiskey og oppdaterer sin tadig mer populære Facebook-side der han skjeller ut sine 80 000 undersåtter.

Som med de fleste diktatorer, står det en sterk kvinne bak. Matmor Anne Marie Avey (28) fra Seattle i USA våkner opp til «verdens sinteste katt» hver eneste dag - til stor glede.

Adoptert - Jeg våkner opp hver morgen og mens jeg fortsatt er helt i ørska ser jeg Meow og han får meg alltid til å le høyt, sier Avey til ABC News.

- Han bare stirrer rett på meg.

Avey adopterte obersten i fjor etter at han ble funnet forlatt i en grøftekant. Etterhvert skjønte hun at Meows konstant sure oppsyn var for kostelig til å holde for seg selv, så hun hjalp Colonel Meow til å sette opp sin egen Facebook-side der katta stadig laster opp nye videoer og bilder.

Hater Boo Ikke minst får Meow utløp for sitt intense hat til Boo, verdens søteste hund. Meow har blant annet laget en video (se øverst) der han logger seg inn på Facebook, mens han drikker whiskey, og skriver «jævla hipster» under et av de «søte» Boo-bildene.

Facebook-siden har gitt Colonel Meow enorm oppmerksomhet og flere hundre tusen har sett videoene der han serverer sitt sinte blikk.

- Jeg var naiv og trodde at man ikke fikk så mye oppmerksomhet ved å legge ut ting på Facebook. I starten gjorde jeg dette for familie og venner, slik at de kunne bli kjent med Colonel. Jeg følte det som en seier da Meow hadde 166 «likes» og halvparten av dem var folk jeg ikke kjente, sier Avey.

MED MATMOR: Colonel Meow smiler aldri på bilder, selv ikke når han får sitte på armen til matmor Anne Marie Avey.
MED MATMOR: Colonel Meow smiler aldri på bilder, selv ikke når han får sitte på armen til matmor Anne Marie Avey. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media