Her er verdens styggeste hund

«Rascal» mangler tenner og er dekket av vorter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han kalles gjerne Romvesenet eller Hårløse Potter i hjembyen Sunnyvale i California, og er viden kjent for sitt utseende. Nakenhunden «Rascal» er tre og et halvt kilo håpløst utseende, og han innehar nå tittelen verdens styggeste hund.

- Rascal er dekket av vorter og fregner. Han mangler tenner, og klarer ikke å holde tunga inne i munnen. Vi barberer ham ikke, men han er helt hårløs, bortsett fra en pistrete hanekam, sier eieren Dean Andrew.

Og noen dager er han styggere enn andre. Da ser hundeansiktet helt skjevt ut.

En verdig arvtager?

Etter at gremlinkopien «Sam» slapp sitt siste klynk fjorten år gammel i november i fjor, var det ingen som riktig visste hvor man skulle finne en verdig arvtager. Sam var helt spesielt stygg.

De trengte ikke lete lenge, og 25. mars tok «Rascal» på seg det ærefulle vervet. Med slevende framtoning og et fjes bare en svaksynt mor kan elske fikk han den ærefulle «Ring of Champions»-tittelen.

Den nye kongen - lenge leve kongen - er av nobel slekt. Både moren, mormoren og morfaren har innehatt tittelen. Morfar, «Chi Chi» har til og med flest titler i verden. Og i tillegg tilhører han samme rase som den forrige kongen, begge er kinesiske nakenhunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer