Her er vinslottet til den «ukjente» eiendomskongen

Bergen-milliardær Tom Rune Pedersen har kjøpt Chateau Martin de la Garrigue for over 100 millioner.

PARKERING INKLUDERT: Hvis du ankommer det bergenske vinslottet i Sør-Frankrike pr. bil, er det ikke problemer med parkometre. Foto: Magic Norway.
PARKERING INKLUDERT: Hvis du ankommer det bergenske vinslottet i Sør-Frankrike pr. bil, er det ikke problemer med parkometre. Foto: Magic Norway. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hva kan du tilby av pris og fasiliteter, hr. konserndirektør, hvis vi vil leie oss inn i ditt nye vinslott i Sør-Frankrike - for eksempel med 100 gjester i tre dager ?

- For det første så er det ikke mitt vinslott, det tilhører hovedeieren av eiendomselskapet Magic Norway i Bergen, som jeg er konserndirektør. Et selskap til 100 kan vi planlegge nå, til borimot 200 også. Men prisen er vi ikke klare til å gi sånn på sparket.

Konserndirektør Ole Warberg er ikke vanskelig å be når det gjelder hyggelokaler han har ansvaret for. Han lærte seg litt som reiselivsdirektør i Bergen.

Dagens Næringsliv fortalte først om den bergenske landgangen i de sørfranske vinområdene, en snau halvtimes vei fra byen Montpellier.

Chateau Martin de la Garrigue, med mer enn 1000 år lang historie, 1 600 dekar landareal, 1 000 kvadratmeter boligflate og 2 000 kvadrat vinkjeller har siden i sommer videresendt foretningsposten til Nedre Korskirkeallmenningen 1A, 5017 Bergen.

Ukjent ?

Hva det kostet ?

- Nei, vi oppgir ikke priser på investeringer. Dessuten er det Tom Rune Pedersen som har kjøpt helt på egenhånd. Eiendommen skal gå inn i porteføljen til selskapet Magic Norway og forvaltes av oss, sier konserndirektøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer