Her faller Emily (11) ned fra toppen av klatreveggen

Faren sto stolt og filmet da dattera plutselig deiset ned i bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Omreisende tivolier er stort sett bare lek og moro. Men det er ikke alltid man kan stole på sikkerheten.

Det fikk amerikaneren Jeff Davis erfare da han lot dattera Emily (11) klatre i en klatrevegg som var satt opp da et tivoli besøkte Marlin Park i Miami i helga.

Klatreveggen var ifølge Davis rundt seks meter høy, og han ble stående på bakken for å filme med mobilkameraet sitt da dattera begynte sin ferd mot toppen.

Alt gikk bra i starten. Emily kom seg opp på toppen og trykket fornøyd på knappen som markerte at hun hadde klart utfordringen. Men så gikk alt galt. Plutselig deiset elleveåringen ned i bakken i full fart, mens faren ble stående som en hjelpeløs tilskuer.

Trodde hun drømte Hele hendelsen ble fanget på film, og i videoen over kan du se hvordan anlegget plutselig feilet og sendte Emily ned i bakken med et smell.

- Det var som om hun hadde hoppet ned. Det tar ikke så lang tid å falle seks meter, så hva skulle vi gjøre? Det var ikke noe noen av oss kunne gjøre, sier Davis til ABC News.

Ifølge den amerikanske TV-kanalen var faren den første som kom fram til jenta etter fallet, da lå hun på bakken i store smerter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer