Her faller en beruset kvinne under toget

Var så påvirket at hun falt sidelengs og ned i sporet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En engelsk kampanje advarer nå mot farene ved å være beruset på t-bane- og togplattformer.

Videoen viser en beruset kvinne som går av toget. Hun får ikke tatt mer enn et par skritt før hun mister ballansen og forsvinner ned mellom toget og perrongen.

Sendt til sjukehus Episoden er plukket opp av videokameraer på Barnsley stasjon, sør i Yorkshire i Nord-England. Det melder The Guardian.

Ifølge britisk politi ble kvinnen raskt fraktet til sjukehus med kuttskader og blåmerker.

- Kvinnen har heldig som bare fikk små skader. Hadde det ikke vært for at medpassasjerene var oppmerksomme kunne det gått mye verre, sa Graham Bridges til avisa.

- Berusa hele uka Helge Holtebekk er sikkerhetssjef i Oslo T-banedrift. Han sier dette er et problem de har fokus på hele tiden, ikke bare i jula.

- Vekterne kontrollerer spesielt sentrumsstasjonene, og det gjør de hele døgnet. Dessuten skal førerne melde ifra til trafikksentralen hvis de ser åpenenbart berusede personer. Selvfølgelig ønsker vi ikke at folk skal falle i skinnegangen, sier han.

At narkomane trekker ned på t-banen for å finne varmen, og deretter faller ned i sporene, er et problem Holtbekk sier at de sliter med.

- Folk er berusa hele uka, og det er også personer med rusproblemer som faller ned i skinnegangene.

Stor underrapportering Holtebekk mener det er en stor underrapportering, og at de ikke veit hvor mange som faller ned på skinnene hvert år.

- Når noen faller ned, og kommer opp igjen, så er det ikke sikkert vi får beskjed. Det kommer an på om noen ringer inn og melder fra.

Han oppfordrer de reisende til å oppføre seg forsvarlig.
- Hod avstand til plattformkanten, og ta hensyn til andre, ikke dytt. Sjøl om du er edru er det ikke sikkert at sidemannen er detm sier han.

PROBLEM ÅRET RUNDT:  Sikkerhetssjef i Oslo T-banedrift, Helge Holtebekk, sier de sliter med at narkomane trekker ned på perrongene for å få varme, og deretter faller ned på skinnene. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
PROBLEM ÅRET RUNDT: Sikkerhetssjef i Oslo T-banedrift, Helge Holtebekk, sier de sliter med at narkomane trekker ned på perrongene for å få varme, og deretter faller ned på skinnene. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer