Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her fanger han Keyla (7) med bare armene

Dramatisk video viser en tilfeldig forbipasserende redde en sjuåring som klatrer ut av et vindu og faller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Keyla McCree (7) lekte i leiligheten til foreldrene i Brooklyn i New York da hun klarte å komme seg gjennom klimaanlegget som nylig var montert på veggen.

Plutselig befant den lille jenta seg i livsfare 6-7 meter over bakken, stående på den delen av klimaanlegget som stikker ut fra veggen.

Flere sjokkerte forbipasserende kunne bare stå og se på, men heldigvis kom bussjåfør Steve St Bernard (52) tilfeldigvis forbi. Snartenkt posisjonerte han seg under der Keyla sto og balanserte.

Da den lille jenta til slutt mistet balansen, fanget han henne i armene sine og dempet fallet så mye at Keyla ikke pådro seg en skramme.

Avviser heltestatus - Jeg bare ba om at jeg måtte klare å fange henne. Jeg var rett under henne, sier St Bernard, som rev av en muskel i overarmen da han fanget den lille jenta.

St Bernard er naturligvis den store helten i nabolaget etter at han hindret Keyla fra potensielt å pådra seg livstruende skader. Men selv er han beskjedenheten selv.

- Jeg så en liten jente som sto på et klimaanlegg, og sørget bare for at jeg sto riktig plassert for å kunne fange henne. Jeg er ingen helt, jeg gjorde bare det eneste naturlige å gjøre, som alle andre ville gjort, sier St Bernard, som har fire barn selv.

Skylder på klimaanlegget Mora til Keyla McCree var rystet etter at den lille jenta hennes klarte å klatre ut av klimaanlegget hun nettopp hadde installert i leiligheten. Hun var travel med minstegutten da hun plutselig hørte at det banket på døra. Der det sto en mann og skrek at dattera hennes sto ute på klimaanlegget.

- Jeg hadde lagt Keyla for ettermiddagsluren hennes og plutselig får jeg vite at hun har klatret ut, forteller Saleema McCree, som mener det var en feil på klimaanlegget som gjorde at dattera kom seg ut.

- Klimaanlegget skulle være trygt for barn, men det de solgte meg var ødelagt, sier mora, som nå har fjernet hele klimaanlegget.

USKADD: Lille Keyla (7) kom fra fallet uten skader, takket være en tilfeldig forbipasserende som årvåkent klarte å fange henne da hun falt fra tredje etasje i en boligblokk i Brooklyn i New York.
USKADD: Lille Keyla (7) kom fra fallet uten skader, takket være en tilfeldig forbipasserende som årvåkent klarte å fange henne da hun falt fra tredje etasje i en boligblokk i Brooklyn i New York. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media