Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her fanges draps-alligatoren

Spiste opp kvinnelig jogger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Yovy Suarez Jiminez skal ifølge de amerikanske delstatsmyndighetene i Florida ha blitt angrepet av en alligator mens hun var på joggetur langs en av de mange kanalene nær byen Sunrise.

Liket av Jiminez ble funnet ille tilredt i vannkanten, og politiet har jobbet med alligator-teorien hele tida.

I går fanget myndighetene en drøyt tre meter lang alligator i området Jiminez ble drept. Da de sprettet opp alligatoren fant de rester av to menneskearmer i magen. Myndighetene føler seg sikre på at de tilhører Jiminez.

Det var ingen øyenvitner til angrepet, men politiet tror alligatoren angrep Jiminez mens hun løp langs vannkanten, dro henne ned i vannet, og drepte henne på stedet.

Ifølge medisinske eksperter døde Jiminez veldig raskt av blodtap og sjokk.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters har det vært 25 alligatorangrep med dødelig utgang i Florida siden 1948.

HER FANGES DRAPSALLIGATOREN: Da myndighetene i Florida sprettet den opp, fant de to menneskearmer i magen dens.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling