Her fant politiet liket som har ført til full drapsalarm ved Hafjell

Like ved tett skog.

SPERRET AV STORT OMRÅDE: Bak sperringene kan man skimte politiets presenning over det som skal være et likfunn på et bål. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SPERRET AV STORT OMRÅDE: Bak sperringene kan man skimte politiets presenning over det som skal være et likfunn på et bål. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagblade): Rett ved bålplassen der politiet torsdag fant det som trolig er likrester, er det høye trær, tett skog og lite innsyn. Men funnstedet ligger bare omlag ti meter unna turstien som hyppig brukes av både joggere, turgåere og syklister.

Dagbladet har snakket med flere naboer og hyttebrukere som ofte bruker turstien.

Blir lenge til neste joggetur - Jeg pleier å jogge der, men det blir nok en lang stund før jeg gjør det igjen, sier Mia Johansen Stub Rud, som sammen med sin mor så to personer oppføre seg mistenkelig et par kilometer unna åstedet kvelden før det angivelige liket ble funnet.

- Det var to utlendinger som drev og pekte rundt seg. Den ene pekte opp og den andre ned, men så ikke ut som vanlige turister eller turgåere, sa moren, Inger-Marie Johansen, til Dagbladet.

Politiet rykket ut til en brann varslet av en turgåer, torsdag formiddag. Etter å ha undersøkt åstedet i flere timer i samarbeid med Kripos var de et steg nærmere hva som kan ha skjedd:

I bålet ble det gjort funn av det politiet mener trolig er et lik. Det ble umiddelbart opprettet drapssak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer