Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her får April høre hjertet til sønnen (16) slå igjen

Åtte måneder etter at han døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen over viser det rørende øyeblikket da en sørgende mor fikk høre sønnens hjerteslag igjen, åtte måneder etter at han plutselig døde.

April Beaver brøt ut i gråt da hun fikk høre hjerteslagene. Den lokale TV-stasjonen WLOX 13 fulgte kvinnen fra Saucier i Mississippi, USA da hun møtte Kentucky-mannen som nå lever på sønnen hennes sitt hjerte.

Sønnen hennes, Caleb Beaver døde første juledag i fjor. Han levde som unge gutter flest og holdt på med fotball og musikk fram til han plutselig døde av en feil i sirkulasjonssystemet som trolig var medfødt.

Ba om tegn fra Gud 16-åringen ble stedt til hvile, men organene hans lever videre i andre mennesker. Hjertet hans ble gitt til Chuck Shelton fra Kentucky, som i sommer tok kontakt med Beaver-familien for å personlig takke dem for livets gave.

April Beaver sier til lokal-TV-kanalen at henvendelsen fra Shelton var som et tegn fra oven. Hun hadde bedt om et tegn for å føle seg nær sønnen igjen.

- Jeg snakket med Gud, gråt og ba Gud gi meg en drøm eller noe. Jeg ville føle meg nær Calebs hjerte igjen. Jeg ville høre hjerteslagene, sier Beaver.

- Det er Caleb Hun møtte Shelton og hans familie på flyplassen i Gulfport og brøt umiddelbart ut: «Er dette sant? Ja, det er sant».

Så tok de fram stetoskopene og mens tårene rant kunne Beaver igjen høre sønnens hjerteslag.

- Det er Caleb, sa hun.

Chuck Shelton var selv en syk mann for rundt åtte måneder siden. Han sier at han nå føler seg bedre enn han har gjort på flere år. Og det takker han Calebs hjerte for.

- Det er et mirakel, det er helt utrolig. Jeg er tilbake, sier Sheltobn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media