Her får den væpna raneren juling med en plast-stol

Se video av det mislykkede ransforsøket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Raneren i overvåkningsvideoen du kan se over har hatt bedre dager på jobben. Han forsøkte seg på en butikk i den skotske byen Fauldhouse, men burde nok ha valgt seg ut et annet mål.

For i butikken han forsøkte seg på møtte han kraftig motstand i butikkeieren Akbar Ali. Mens raneren var utstyrt med en kniv han viftet truende rundt seg med, grep Ali resolutt fast i det nærmeste våpnet han fant.

Da raneren et lite øyeblikk så vekk, tok Ali nemlig fatt i en plast-stol og brukte den som slagvåpen.

Slår løs Raneren, som hadde maskert ansiktet sitt, ser ut til å bli overrasket over den kampvillige butikkeieren, og prøver i et desperat forsøk å få med seg hele kassa for å slippe å gå tomhendt hjem.

Men slagene med plaststolen kommer for ofte og for kraftig for raneren, som til slutt må ta beina fatt og løpe ut av butikken. Ransforsøket skjedde forrige helg, og politiet har nå gått ut med overvåkningsvideoen i håp om å få tak i den mislykkede raneren.

Akbar Ali sier selv til STV News at han aldri har hatt problemer tidligere i løpet av sine 25 år som butikkmann i Fauldhouse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer