Her får Fritzl massasje i Thailand

Hjemme i Amstetten satt Elisabeth og barna fanget i kjelleren alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AMSTETTEN (Dagbladet.no): Tyske Bild.de har publisert en privat video av en fråtsende Josef Fritzl (73) som får massasje på stranda i Pattaya i Thailand.

Se videoen her.

Dagbladet.no har som første norske medie fått anledning til å vise bilder fra videoen som ble tatt da Fritzl var på en feriereise med sin tyske venn Paul H. (69).

- Vi ble kjent på en campingsplass ved innsjøen Mondsee i Salzkammergut. Han hadde noen plasser der. Senere dro vi på ferie sammen til Thailand. Vi møttes en del og han overnattet hos meg da han ønsket å komme til Oktober-festen, sier Paul H. (69) til tyske Bild.de.

Samtidig satt datteren Elisabeth og de tre barna i alene hjemme nede i kjelleren.

Det har tidligere kommet frem at Fritzl skal ha bragt dem en tilstrekkelig med matforsyninger før han reiste fra byen, enten det var på campingferie eller reiser til Thailand.

Det har også vært spekulert i om Fritzl kan ha hatt en medhjelper for å kunne fortsette sitt dobbeltliv. Elisabeths bror skal ha hatt tilgang til en nøkkel til kjelleren for å kunne bruke verktøyet som lå der. Men ifølge politiet skal han ikke ha visst om fangerommet.

- Vi mener at han har gjort dette alene, men saken er fremdeles under etterforskning, sa etterforskningsleder Franz Polzer til Dagbladet.no i går kveld.

Her får Fritzl massasje i Thailand

Dette vil mest sannsynlig bli et tema under pressekonferansen klokka 16 i ettermiddag også. Tyske Paul H. fra München opplyser til Bild at han har vært hjemme hos Fritzl i Amstetten tre ganger, senest i 2005.

- Vi satt på terrassen og hadde en nydelig kveld. Jeg var på kjøkkenet, og jeg har aldri sett så mye mat før. Barna oppførte seg bra. De fikk aldri gå ned i kjelleren, men jeg tenkte ikke så mye over det. Jeg blir dårlig av å tenke på det nå som jeg vet hva som foregikk, sier 69-åringen.

De skal ha reist til Pattaya i Thailand to ganger sammen. Kona var aldri med.

- Han la seg alltid tidlig om kvelden, og han var aldri med i baren. En gang fikk han massasje av en ung thailandsk dame, noe han satte stor pris på, forteller han.

Foto: bild.de
Foto: bild.de Vis mer
KOSTE SEG: Det var ingenting ved Fritzl som tyder på at han holdt familien fanget.