Her får Maria Amelie beskjeden om at hun skal sendes ut

Maria Amelie er nå på vei til Russland.

BRAST I GRÅT: Her får Maria Amelie beskjeden fra politiet om at hun vil fraktes ut av landet i dag. Kjæresten Eivind Trædal trøster. Han har fått visum til Russland og vil følge etter Amelie. Foto: Nina Hansen.
BRAST I GRÅT: Her får Maria Amelie beskjeden fra politiet om at hun vil fraktes ut av landet i dag. Kjæresten Eivind Trædal trøster. Han har fått visum til Russland og vil følge etter Amelie. Foto: Nina Hansen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Selve pågripelsen og uttransporteringen har vært planlagt av politiet, og skjer i tråd med våre rutiner, sier Ingrid Wirum hos politet uten for Politiets utlendingsenhet.Etter nesten en uke med daglig meldeplikt hos politiet kom altså dagen Maria Amelie fryktet.

Hun skal nå fraktes tilbake til Russland.Wirum beskriver pågripelsen Amelie som udramatisk. Hun bekrefter at kjæresten får følge med Amelie til hun skal uttransporteres.

Wirum forteller at pågripelsen kom i dag fordi politiet hadde fått klarering av russiske myndigheter.

- Hadde med bagasje Da Amelie og kjæresten Eivind Trædal ankom Politiets utlendingsenhet klokka 09.30 for å melde seg var de forberedt - begge to kom med pakket bagasje - og med mer bagasje enn vanlig.  

Det var en tydelig medtatt og sliten Amelie som klemte venner før hun forlot kjærestens leilighet i nitiden i dag. - Har du fryktet at dette er siste dagen du forlater leiligheten?

- Det har jeg gjort hver gang jeg har reist for å melde meg, svarte Amelie.

I dét hun kom inn hos politiet ble hun ført ut bakdøra. Kjæresten løp ut for å hente sin bagasje, for så å følge Amelie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer