Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her får Mary Ann oppfylt sitt siste ønske. Tre dager seinere døde hun

- Jeg skal fullføre denne dansen, selv om den skulle ta livet av meg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kreftsyke Mary Ann Manning måtte den 8. september gi tapt i kampen mot brystkreft, i en alder av 61 år.

Samlet kreftene Hennes siste ønske før hun gikk bort var å kunne danse med sin sønn Ryan under hans bryllup den 5. september, skriver Daily Mail.

På bryllupsdagen brukte hun alle sine krefter på å reise seg fra rullestolen for å få oppfylt drømmen.

Til sangen «Somewhere Over the Rainbow» delte hun en siste dans med sin sønn, i påsyn fra tydelig rørte bryllupsgjester.

- Klarte ikke å si noe Sønnen Ryan forteller til Dagbladet at det ble en stille dans med moren. Sterkt svekket av sykdommen krevde dansen alt hva moren hadde av krefter og konsentrasjon.

- Hun var så fokusert på dansen at hun ikke klarte å si noe. Men jeg er ikke i tvil om at dersom hun hadde klart å snakke, så hadde hun sagt: «Jeg skal fullføre denne dansen, selv om den skulle ta livet av meg». Det var akkurat sånn mamma var, sier Ryan Manning til Dagbladet.

Tre dager seinere døde hun.

Dødsannonse I dødsannonsen som ble publisert i lokalavisa Dublin Patch skriver familien:

SISTE ØNSKE: Døende Mary Ann fikk oppfylt sitt siste ønske om å få danse med sønnen i bryllupet. Foto: Jasmine Star
SISTE ØNSKE: Døende Mary Ann fikk oppfylt sitt siste ønske om å få danse med sønnen i bryllupet. Foto: Jasmine Star Vis mer

«Mary Anns styrke, besluttsomhet og stahet hjalp henne med å lykkes med hennes ene siste mål; å danse med sin sønn i hans bryllup, bare tre dager før hun gikk bort».

Mary Ann etterlot seg ektefellen Stephen, tre barn og et barnebarn.

RØRENDE: Det var ikke et tørt øye blant gjestene da Mary Ann og sønnen Ryan fikk en siste dans sammen. Foto: Jasmine Star
RØRENDE: Det var ikke et tørt øye blant gjestene da Mary Ann og sønnen Ryan fikk en siste dans sammen. Foto: Jasmine Star Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media