Her får politiet gjennombruddet i «Operasjon Bjørnebær»

Se politiets egne bilder.

MILLIONVERDIER: I tillegg til 22 kilo amfetamin  ble de to albanerne og den serbiske trailersjåføren tatt med seks kilo kokain i tilslaget på Kløfta 23. september i år. Foto: POLITIET
MILLIONVERDIER: I tillegg til 22 kilo amfetamin ble de to albanerne og den serbiske trailersjåføren tatt med seks kilo kokain i tilslaget på Kløfta 23. september i år. Foto: POLITIET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Enorme mengder av noen av de tyngste narkotiske stoffene, store kontantbeløp, flere våpen og uregistrerte mobiltelefoner er noen av beslagene oslopolitiet har gjort i etterforskningen som internt har navnet «Operasjon Bjørnebær».

Dagbladet skrev i går at det er beslaglagt over hundre kilo pulverstoff - henholdsvis amfetamin, kokain og heroin - i tre forskjellige tilslag.

- Vi mener vi har knepet igjen en navlestreng fra narkotikaleverandører som flere tunge kriminelle miljøer i Norge har benyttet seg av, sa politiinspektør Einar Aas, sjef ved Seksjon for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet i går.

Tatt på fersken Det første og nest største beslaget ble gjort for halvannen måned siden, da politiet slo til mot det etterforskerne tror var en av mange trailertransporter av narkotika i samme nettverk.

I dag offentliggjorde politiet bilder av dette beslaget.

- I aksjonen 23. september pågrep vi tre personer - to albanere og en serbisk trailersjåfør - under en overlevering av 22 kilo amfetamin og seks kilo kokain. Etterpå jobbet vi videre med tanke på at en slik trailer må ha hatt flere turer til Norge, og sett på både bakmannspapparatet i utlandet og mottakerne i Norge, sier Aas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer