Her får værmelderen uventet besøk midt i sendinga

En hale dukket plutselig opp på skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har blitt mer og mer vanlig at meteorologer serverer værmeldinger med humoristiske eller uvanlige innslag.

Men da Eduardo Rodriguez, meteorolog for den spanskspråklige kanalen Univision i Miami i Florida, skulle melde været mandag denne uken, fikk han overraskende besøk i studio.

En katt hadde nemlig lurt seg inn i værstudioet fra parkeringsplassen utenfor, og stjal til seg litt tid i rampelyset.

Holdt maska Katten spankulerte nemlig en stund foran skjermen, og satte med det sitt preg på værmeldingen.

Tv-seerne fikk seg nok en god latter da de først oppdaget halen. Etter hvert kom også hele katten til syne, der den noen sekunder tok plass i hjørnet av skjermen, før den tilsynelatende var mett på rampelyset, og ruslet videre.

Også Rodriguez så ut til å slite med å holde maska, men meldte været videre så godt han kunne, til tross for det uventede kattebesøket.

Den erfarne metorologen tok kattebesøket med humor.

- Kom for å sjekke været «Katten kom for å sjekke om kulda skal fortsette,» tvitret han etter sending.

Senere publiserte han også et bilde på Twitter av den samme katten ved en bil, med tilhørende tekst: «Katten som besøkte meg under sending, har nå tatt plass ved bilen min».

Univision opplyser at det er mange katter i nærheten av parkeringsplassen til studioet.

- Noen ganger finner de veien inn i studio. Denne katten gikk bare rett inn i værmeldinga.

Meldte været i romdrakt Her hjemme har vi også fått oppleve noen værmeldinger utenom det vanlige, men da gjerne av det mer planlagte slaget.

For gjennom sine mange år som TV 2-værdame gledet Eli Kari Gjengedal (41) seerne med en værmelding litt utenom det vanlige i ny og ne.

I 2009 presenterte hun været med sang og rim, og i 2011 dukket hun opp iført en ekte romdrakt fra Norsk romsenter for å sette fokus på nattehimmelen.

I sin siste værmelding for TV 2 hadde hun på seg en «blue screen»-kjole som gjorde at hele kroppen gikk i ett med bakgrunnen, slik at hun dermed ble usynlig.

Meldte «mengder av kvinnelige kjønnsorganer» BBC-værmannen Tomasz Schafernaker havnet imidlertid i hardt vær etter at han viste finger'n til nyhetsoppleseren på direkten. Det hele var ment som en intern spøk, og etter at Schafernaker innså at han var på lufta, prøvde han å ro seg inn.

Da Fox-værmannen Dan Pope skulle melde om den tropiske stormen John tidligere i år, fikk hele USA seg litt av en latterkrampe.

Grafikken vokste nemlig i en, for mange, velkjent form ut av kroppen til den populære værmannen...

BBC-værmann Alex Deakin meldte i våres «mengder av kvinnelige kjønnsorganer» i stedet for regn, noe han seinere måtte beklage.